VVS-Huset
+    Kontakt
Håll dig uppdaterad

Om VVS-Huset

Berättelsen om VVS-Huset börjar redan 1932 då Herved Svensson grundade sin VVS-firma som döptes till just Herved Svensson Rör. Även om företaget sedan dess har bytt namn ett par gånger och slagits ihop med en annan verksamhet, så arbetar fortfarande en släkting till Herved på VVS-Huset.

Med vår drygt 85-åriga historia har vi samlat på oss grundlig och omfattande erfarenhet av arbete med värme, vatten, avlopp och gas.

Idag har vi vårt huvudkontor på Strömgatan 4 i Malmö.

Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Tveka därför inte att höra av dig om du står i begrepp att renovera eller bygga om ditt badrum, kök eller din tvättstuga. Eller om din fastighet kräver större insatser som till exempel ett stambyte. VVS-Huset står för helheten vilket gör att det räcker med en offert från oss för att du ska ta första steget till förnyelse eller förändring.

Referenser

Sanering av legionella i hyresfastighet i Landskrona

Efter att en hyresgäst insjuknat tog vi prover och höga halterna av legionellabakterier upptäcktes i tappvattnet. Fastigheten sanerades genom åtgärder på ledningssystemet och 70-80 gradigt vatten spolades genom ledningarna. Provtagningar gjordes efter åtgärderna för att verifiera att legionellabakterierna var borta.

Partners

e-on
CYMKO
FMMattsson
Ifö
Mora
Oras
Puls
Spolarna
Smeg
RePipe Sverige
VFB