VVS-Huset
+    Kontakt
Håll dig uppdaterad

Aktuellt

Här kan du läsa om aktualiteter som rör VVS-Huset och VVS-branschen.

Tänk på att du också kan hålla dig uppdaterad genom att prenumerera på VVS-Husets digitala nyhetsbrev.

 

NEXT Prenumerera på VVS-Husets nyhetsbrev

Håll värmen i kylan. VVS-Huset tipsar!

TIME2017-12-05

Nu när kylan är i antågande vill vi på VVS-Huset ge några goda tips på vad du kan göra för att få värmen att fungera så bra som möjligt i ditt hem.

NEXT

VVS-företag med gamla anor

TIME2018-11-14

VVS-Husets historia börjar redan 1932. Då grundade Herved Svensson sin VVS-firma som fick namnet Herved Svensson Rör. Under åren har företaget bytt namn ett par gånger och slagits ihop med en annan verksamhet, men en släkting till Herved arbetar fortfarande kvar på VVS-Huset.

NEXT

Ett auktoriserat VVS-företag

TIME2018-10-09

NEXT

Vi kan vatten

TIME2018-09-06

Vi vet hur viktigt det är att vatteninstallationer görs omsorgsfullt och noggrant för att få välfungerande anläggningar för tappvatten i bostäder, kontor och industrifastigheter.

NEXT

VVS-Huset är en kunnig rådgivare

TIME2018-06-07

VVS-Huset är inte bara en erfaren och pålitlig installatör utan också en kunnig rådgivare. Vi ger gärna råd och tips när du planerar att renovera eller bygga om ditt badrum, kök eller tvättstuga. Vi erbjuder helhetslösningar där du inte behöver ha bekymret med olika hantverkare, utan istället kan njuta av glädjen när det är färdigt.

NEXT

Stambyten ökar värdet på fastigheten

TIME2018-05-09

Att göra ett stambyte i en fastighet är ett stort ingrepp och många tycker att det är en dyr investering. När stambyte görs byts rör och ledningar som transporterar tappvatten och spillvatten till och från fastigheten ut. Det görs inte ofta, beroende av olika omständigheter behöver rören bytas ut efter 30 – 60 år.

NEXT

Vi kan bygg och snickeri

TIME2018-04-18

Att bygga och renovera kök och badrum är kostsamma investeringar. Det kommer vara en del av din vardag under en lång tid framöver. Då är det viktigt att det blir som du önskar, både när det gäller form och kvalitet, men även att arbetet genomförs med kunskap, erfarenhet och omsorg.

NEXT

Tid för reflektion

TIME2018-03-15

Snart är det vår och det blir varmare ute. Det är lätt att glömma bort den kalla vintern när det börjar spira ute. Vi vill dock uppmärksamma dig lite på hur det var när det blev kallare i huset. Hade ni problem med något som fixades provisoriskt? Hur var det med värmen i huset? Kanske är det dags att se över ditt värmesystem?

NEXT

Låt oss prata avlopp

TIME2018-02-07

Stopp i avloppet är inte så roligt att få. Oftast är det inte något fel på avloppsrören utan det kan bero på att vanorna har ändrats. Mer fett och olja som används vid matlagning som sköljs ner med mindre och kallare vatten gör att risken för ansamlingar ökar som till slut stoppar igen avloppet.

NEXT

Lugn och trygg med stamkundsavtal

TIME2018-01-09

Tänk om olyckan är framme och avloppet svämmar över mitt i natten, eller om ett vattenrör springer läck precis när du har gäster eller om något annat händer med din värme, vatten, avlopp eller gas. Då kan det vara bra att ha ett journummer att ringa och få snabb hjälp med ditt problem. Med VVS-Husets stamkundsavtal tar vi hand om dina problem dygnet runt alla årets dagar.

NEXT

Tryggt och säkert med stamkundsavtal

TIME2019-01-24

Översvämningar, läckande rör eller en värmepanna som ger upp på när vintern är som kallast? Med stamkundsavtal har du tillgång till ett journummer som hjälper dig med akuta problem inom värme, vatten, avlopp eller gas. Ge din förening eller ditt fastighetsbolag en billig, men säker försäkring – teckna stamkundsavtal från 129 kr/månad (exklusive moms)!

NEXT

Håll dig uppdaterad